رئیس حوزه هنری قم با تاکید بر ضرورت استفاده از ابزار هنر برای کاهش آسیبهای ناشی از کرونا گفت: هنر به عنوان ابزاری قوی در تولید محتوای اثرگذار و با جامعه مخاطب فراوان، ظرفیت مناسبی برای بهرهگیری به منظور کاهش مشکلهای ناشی از شیوع این ویروس را دارد.
سید مهدی سیدیننیا ادامه داد: در روزهای ابتدایی شیوع کرونا، هجمه شدیدی علیه قم ایجاد و به قم هراسی دامن زده شد که برای خنثیسازی این موضوع مسابقه شعر با موضوع شهر مقدس قم در همان ایام، فراخوان و آثار متعددی به دبیرخانه این مسابقه ارسال شد.
وی افزود: همچنین در پاسخ به اهانت تنی چند از شاعران به شهر قم و فرهنگ مردم شهر در پی شیوع ویروس کرونا، تعدادی از شاعران شهر قم به صورت خودجوش اشعاری را سرودند که از طریق واحد ادبیات قم جمعآوری و در فضای مجازی منتشر شد.
سیدیننیا با اشاره به اقدامهای انجام شده به منظور استمرار برنامههای فرهنگی و هنری در ایام شیوع کرونا گفت: با اعمال محدودیت فعالیت مراکز فرهنگی و هنری توسط ستاد مرکزی مقابله با کرونا، استفاده از بسترهای فضای مجازی به منظور استمرار فعالیتهای فرهنگی و هنری در دستور کار قرار گرفت.
رئیس حوزه هنری قم گفت: برگزاری چهار محفل شعرخوانی مجازی از جمله شب شعرهای مهر ماه، علوی، محفل قمپز و محفل سرناد و تولید ۱۰۰ دقیقه کلیپ آموزشی توسط هنرمندان واحد نمایش حوزه هنری پیرامون رعایت فاصلهگذاری اجتماعی از جمله اقدامهای انجام شده در این ایام است.
سیدیننیا ادامه داد: محفل قمپز که از جمله جدی و شناخته شدهترین محافل شعر طنز کشور است، در این ایام با موضوع کرونا و به صورت مجازی از طریق شبکههای اجتماعی برگزار شد که تجربه ای متفاوت در این زمینه رقم خورد.
وی گفت: به منظور ثبت خاطرات مدافعان سلامت از قبیل پزشکان، پرستاران، روحانیوین، دانشجویان و نیروهای بسیج مردمی که در جهاد مبارزه با کرونا، فراخوان جشنواره «سرفههای خشک کرونا» در این استان فراخوان شد.